Jullie gaan trouwen

Het moment dat u de belofte doet om voor eeuwig samen avonturen te beleven. Het moment dat jullie symbolisch ringen uitwisselen, omdat jullie voor altijd samen zullen zijn. Dat moment. Uw trouwdag verdient het mooiste kapsel van uw leven. 

Wilt u een voorproefje van uw bruiloft?

Bel: 0418-515949

Uw bruiloft. Alles is perfect. Uw haar past bij uw persoonlijkheid, jurk en make-up. U gaat dansen, lachen en misschien zelfs wel springen terwijl uw bruidskapsel in model blijft. Uw bruiloft moet in alle opzichten een hoogtepunt zijn.

De specialisten van Van der Wal Hair Beauty Care zorgen daarom voor een perfecte look. Uw bruidskapsel en visagie is het werk van echte specialisten.

U zoekt eerst, samen met ons, het perfecte kapsel uit voor uw huwelijksdag. Een paar weken voor de grote dag maken we er alvast een mooie middag van. Zo’n proefsessie is een uitstekende generale repetitie voor de echte bruiloft.

U verdient onze tijd. U overlegt en bedenkt samen met een haar specialist hoe het kapsel er op de huwelijksdag uit gaat zien. Op deze manier weten we ook hoeveel tijd er op de dag zelf nodig is. 

Exclusieve aandacht in de Private Salon bij Van der Wal Hair Beauty Care. U kunt kiezen om uw bruidskapsel te laten verzorgen in onze Private Salon samen met uw familie en vrienden of bij u thuis. Het is uw dag. 

Van der Wal Hair Beauty Care staat voor u klaar. Ook in de voorbereiding van de mooiste dag van uw leven. 

Standaard

Proefkapsel 60 minuten, bruidskapsel 60 minuten.
€ 140.00

Arrangement 1
Proefkapsel 90 minuten, wassen, ritueel en verzorger, bruidskapsel 60 minuten.
€ 175.00

Arrangement 2
Proefkapsel 90 minuten, wassen, ritueel en verzorger, bruidskapsel 90 minuten.
€ 225.00

Arrangement 3
Proefkapsel 90 minuten, proefmake-up, ritueel en verzorger, bruidskapsel 90 minuten, bruidsmake-up met ampul voor lange houdbaarheid.
€ 275.00

Op locatie
prijs in overleg

Extra tijd 
€ 25.00 per half uur 

Buiten openingstijden 
€12.50 per half uur extra.