Beleef de wereld van Kerastase

Bent u toe aan ontspanning? Of wilt u vrouwen jaloers maken met uw glanzende haar? Kortom, wilt u nieuwe energie voor uw geest én uw haar? U hoeft niet meer te kiezen. Kerastase Instituut biedt u meer. 

K-mist Van der Wal

Vernieuw uw haar

Heeft uw haar een doffe kleur gekregen door het Hollandse weer? Heeft u last van beschadigd haar? Of wilt u nog extra pronken met uw haardos? Kerastase geeft uw glans weer terug.

Om te beginnen is het belangrijk om een haardiagnose te stellen. Dit laat u zorgvuldig doen bij Van der Wal Hair Beauty Care. Onze professionele medewerksters stellen na de diagnose een Kerastase bad samen. Dit verzorgende bad is afgestemd op uw haar. Onze haar specialist geeft u een hoofdhuid massage tijdens het wassen van uw haar. De Kerastase behandeling werkt dus ook nog eens heerlijk ontspannend. Na het wassen wordt uw haar handdoek droog gemaakt en eventueel verzorgd met een speciaal op uw hoofdhuid of haar afgestemd masker.

Daarna begint de behandeling. U laat uw haar verzorgen met K-mist. Eerst ervaart u de combinatie van warmte en stoom. Uw haarschubben gaan hierdoor openstaan. De verzorgende bestanddelen dringen dieper door in de haarvezels. Tegelijkertijd geniet u van een weldadige werking van aangenaam lauw warm stoom. Ultieme ontspanning gegarandeerd.

Aan het einde van de behandeling krijgt u een ‘cooling down’ van koude mist. Hierdoor sluiten uw haarschubben weer. U zult versteld staan van het resultaat. De deur en intensiteit van een K-mist behandeling is afhankelijk van het soort behandeling. Geef de glans weer terug aan uw haar voor maar €9,95. Ervaar de totale K-mist behandeling nu zelf in de salon. Kies vandaag nog voor ontspanning met een stralend effect. 

Kerastase Van der Wal

Kerastase ritueel

Wilt u ook eens wat tijd voor uzelf? Dat verdient u ook. Sterker nog, niet alleen u. Verwen uw haar én uzelf. Kerastase Instituut geeft naast een behandeling ook een rustgevend ritueel. Uw hoofdhuid, nek en schouders worden gemasseerd door een haar specialist.

Uw hoofdhuid en haren krijgen een unieke intensieve verzorging waarbij welzijn en ontspanning centraal staan.

Zeg, heren? Deze behandeling is niet alleen voor de vrouw. Schuif lekker aan en geniet van een speciaal ritueel uit de Specifique lijn van Kerastase voor heren. U zult merken dat u meer energie heeft. Gun uzelf die ontspanning.

Vraag in onze salon naar de verschillende Kerastase Rituelen. Samen met u zoeken we de behandeling uit die aansluit op uw verwachting. De rituelen zijn te beleven in verschillende prijsklassen:

  • Ritueel 15 minuten € 12,95
  • Ritueel 30 minuten € 25,00 incl. K-mist behandeling
  • Ritueel 45 minuten € 37,95 incl. K-mist behandeling
  • Ritueel 60 minuten € 49,95 incl. K-mist behandeling

U begint het ritueel met een haar en hoofdhuid diagnose. Laat u hierna verwennen met een massage waarbij uw haren worden gewassen met verzorgende lotion van Kerastase. U sluit het ritueel af met een ontspannen massage. 

Kerastase biedt u meer dan een behandeling. Het is uw ritueel. 

SUPREME KERATIN

Heb je last van droog en pluizig haar?  En heb je alles al geprobeerd? Supreme Keratin is de intensieve verzorgbehandeling, die afrekend met onhandelbaar haar. Tijdens de behandeling wordt een warmtebron gebruikt, waardoor de producten in het haar worden geseald. Je merkt het verschil al na één behandeling. Het haar is intensief verzorgd, voelt sterker en heeft meer vitaliteit. De duur van de behandeling is 2 uur en kost vanaf € 175.00 

Jouw haar glanst als nooit tevoren en is makkelijker te stylen. Het effect blijft 12 weken!