Meer dan een haar specialist

Als uw haar maar goed zit. En de rest dan? Breng uw hele lichaam in harmonie bij Van der Wal Hair Beauty Care. U kunt terecht bij een team van specialisten met ieder een eigen gave. Tijdens uw bezoek krijgt u informatie over alle servicemogelijkheden die onze salon u te bieden heeft. 

Van der Wal profijtpas

Uw profijt, onze pas

Uw haarpunten gebruiken als spaarpunten? Met deze profijtpas spaart u bij ieder bezoek aan onze kapsalon spaarpunten. Per bestede euro ontvangt u 1 punt.  

Spaar nu haarpunten voor flinke kortingen op onder andere föhns, krulborstels en de artikelen van Kerastase, L’Oreal, Sebastian of American Crew. Bij inlevering vanaf 250 punten ontvangt u € 5,- korting op uw aankoop. Bij elke 50 punten meer ontvangt u € 1,- extra korting. Het pasje kost u  eenmalig € 2,50 en u kunt er met het hele gezin op meesparen.

Heeft u onze profijtpas al? Dat houden wij overzichtelijk voor u bij op een andere websiteKlik op de link om te zien hoeveel profijtpunten u al heeft gespaard.

Van der Wal kadobon

Uw cadeau, onze bon

Wilt u uw schoonmoeder subtiel vertellen dat ze haar bovenlip moet harsen? Is uw buurvrouw nodig toe aan een make-over? Of zoekt u een cadeau voor een Jarige Job of Jet die alles al heeft? Kortom, wilt u iemand op een leuke manier verrassen?

Bij Van der Wal Hair Beauty Care koopt u nu een cadeaubon voor een bedrag naar keuze. De bon is een heel jaar geldig dus de gelukkige ontvanger hoeft zich niet te haasten. Zo geeft u altijd een origineel cadeau voor iedere gelegenheid. 

U geeft niet zomaar een cadeau bij Van der Wal. U geeft een beleving voor een nieuwe look, ter ontspanning en nog veel meer. 

Solliciteren? 

Ben jij een ster in het bedenken van een nieuwe look? Word jij door jouw omgeving ook wel ‘Pietje Precies’ genoemd? Haal je  graag het mooiste in mensen naar boven? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Stuur nu je gegevens, CV, motivatie en een beschrijving van jezelf.

info@vanderwalintercoiffure.nl

Partners Van der Wal Hair Beauty Care